Eigentijdse bedrijfskleding voor elke taak

Werkkleding waar al uw medewerkers zich goed in voelen en dat ook uitstralen. Dat is waar Senti Workwear voor staat. Bedrijfskleding moet comfortabel en functioneel zijn, maar maakt ook onderdeel uit van uw bedrijfsidentiteit. Met ons eigentijdse assortiment onderscheidt u zich in de markt én als werkgever. We bedienen alle branches in heel Nederland. Daarbij zoeken we voortdurend naar nieuwe materialen en volgen we de trends in de markt. Bel ons gerust om kennis te maken. En bekijk ons assortiment op deze site.

 

                                   


Assortiment

Senti Workwear is totaalleverancier van werkkleding, bedrijfsmode, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. We werken voor alle branches, waaronder retail, bouw, industrie, transport & logistiek, horeca, luchtvaart, hospitality, sportscholen, beveiliging, uitvaartbranche en zorg. Alle soorten maatwerk zijn mogelijk, van borduring van een logo op uniformen, het bedrukken van uw werkkleding, tot het produceren van een complete eigen collectie. Met veel van onze Nederlandse en internationale leveranciers hebben we exclusieve contracten. Dat betekent dat we u een onderscheidend, uniek assortiment kunnen aanbieden.


Complete service

Senti Workwear staat ook voor complete ontzorging op het gebied van werkkleding. We maken het hele traject voor u zo gemakkelijk mogelijk. Wanneer medewerkers komen passen, maken wij daar bijvoorbeeld de afspraken voor. Reparatie en verstelwerk verrichten we in ons eigen atelier en producten bijbestellen doet u eenvoudig bij uw vaste contactpersoon. Voor de beveiligingsbranche: ook de verplichte registratie en administratie van uitgegeven uniformen verzorgen we graag voor u.


Werkkleding vraagt om gevoel

Senti staat in Zuid-Europese talen voor gevoel. Daar gaat het naar onze visie om bij bedrijfskleding. Medewerkers moeten zich er zoals gezegd comfortabel in voelen en de kleding moet iets uitstralen. Ook in onze dienstverlening aan u zijn gevoel en intuïtie belangrijk. Daardoor kunnen we met u meedenken en proactief handelen. Een goed gevoel betekent tot slot ook dat we bij onze inkoop letten op duurzaamheid en eerlijke handel. We werken er naartoe om circulair en klimaatneutraal te opereren.

 Volg ons op Social Media!