Over ons

Werkkleding voor en van deze tijd!

Senti Workwear is in 2016 opgericht door Miquel Priester. U kent misschien nog onze oorspronkelijke naam SentiMiento Bedrijfskleding. Met een achtergrond in de mode koos Miquel voor een modegericht, eigentijds aanbod van bedrijfskleding. Bedrijfskleding moet goed zijn en er goed uitzien, maar óók goed voelen. Medewerkers die hun kleding met plezier dragen, stralen dat uit. Die filosofie sloeg aan en steeds meer bedrijven wisten ons te vinden.

In 2022 verhuisden we naar onze huidige locatie in Rijswijk, bij Den Haag. Hier combineren we ons kantoor met een showroom, pasruimtes, magazijn en atelier. Van hieruit werken we voor opdrachtgevers in heel Nederland. We bedanken al onze klanten die ons het vertrouwen hebben gegeven. Voor hen selecteren en maken we met enthousiasme de werkkleding van en voor deze tijd.

Senti Workwear staat voor een persoonlijke werkwijze. Wij geloven in intuïtief en proactief op de juiste manier meedenken. Wij leveren de juiste bedrijfskleding voor elke werkplek. Comfortabel, kwalitatief, praktisch én van deze tijd! We kijken ernaar uit om met u samen te werken. 

Goed en eigentijds

Voor ons assortiment selecteren we uitsluitend kleding van hoge kwaliteit en met een uitstraling die past bij deze tijd. De kwaliteit verdient zich in de regel terug door een langere levensduur. 

Servicegericht en betrouwbaar

We zetten graag een stap extra om het onze opdrachtgevers zo gemakkelijk mogelijk te maken. We denken mee en handelen wanneer nodig proactief. 

Persoonlijk en met gevoel 

Wij vinden intuïtie en aanvoelen belangrijk. Kleding draait om gevoel: hoe het zit en hoe het staat. Dat geldt ook voor werkkleding. 

Duurzaam en eerlijk 

We zijn actief bezig om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Ons streven is om circulair en klimaatneutraal te opereren en dit vragen we ook van onze partners. We werken ook volgens de principes van fair trade en meer in het algemeen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze partners hebben certificaten als Oeko Tex , BSCI FTA, Clean Shipping Index en CSR Promotional Products. 

Senti Team 

Senti Workwear bestaat uit een compact, enthousiast team. Vanuit Rijswijk verzorgen we de bedrijfskleding van meer dan 43 opdrachtgevers en werken we samen met zo'n 25 partners in 7 landen. Wil je ons komen versterken? Houd deze site in de gaten voor vacatures.

Onze Kernwaarden

Duurzaam en Milieubewust

Wij doelen erop om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verkleinen! Senti Workwear en onze partners zijn er actief mee bezig om een duurzamer productieproces neer te zetten.

Betrouwbaar en Servicegericht

Op Senti Workwear kunt u rekenen! Wij staan bekend om onze uitstekende en meedenkende service. Senti Workwear zet altijd dat extra stapje om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!  

Persoonlijk en Proactief

 Wij gaan af op onze intuïtie en vinden gevoel en ervaring erg belangrijk. Er wordt bij Senti Workwear proactief gewerkt en daardoor snel geschakeld!


Het Senti Team

Ons team bestaat uit een groep toppers die elke dag enthousiast en specialistisch aan het werk gaan. Graag zouden wij ons team uitbreiden met nog een leergierige medewerker. Houd onze website pagina in de gaten voor onze openstaande vacature(s).

Miquel

Sales/Marketing

Suzanne

Administratie/Ondersteuning


Yousef

Atelier

Vacature

Business support medewerker

Steffan

Stagiair Marketing en Communicatie