Complete Service

Service van advies tot levering!

Het kiezen en aanschaffen van bedrijfskleding is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Kleding bepaalt de look and feel van uw organisatie. Senti Workwear helpt u om de juiste keuzes te maken. In het gehele proces denken wij met u mee en maken we het u zo makkelijk mogelijk. Van het selecteren van de kleding tot aan de levering. Wij maken bijvoorbeeld zelf de pasafspraken met uw medewerkers en bewaken de planning. Op deze pagina schetsen wij onze werkwijze. Het begint altijd met een kennismaking.


Advies en keuze
Onze eerste stap is om een gevoel te ontwikkelen voor uw organisatie. In onze showroom of op uw locatie bespreken we uw wensen en voorwaarden zoals de huisstijl. We laten u voorbeelden van onze leveranciers zien die daarop aansluiten. Bedrijfskleding is sterk in ontwikkeling en er is dus veel te kiezen. Ons advies helpt u om de beste keuze te maken. Op grond daarvan ontvangt u een uitgewerkt aanbod en een offerte.


Personalisatie en specials

Maatwerk is op alle manieren mogelijk, zelfs een compleet door ons verzorgd ontwerp of aangepaste kleuren. Bedrijfsnaam, logo, een vignet of tekst kunnen we met een bedrukking of borduring aanbrengen. Er is veel mogelijk! Kleding van onze leveranciers is ook in veel kleuren beschikbaar. Bent u op zoek naar een onderscheidende uitstraling om uw identiteit te versterken? Kies dan voor een special! Samen zoeken we naar een uniek detail om uw outfit dat extra stukje persoonlijkheid te geven.


Passen en vermaken
Zodra wij een akkoord hebben ontvangen, starten wij het leveringsproces. We nemen de communicatie met uw medewerkers met plezier voor u uit handen. Via telefoon, email of via WhatsApp plannen we meet- en pasafspraken in met onze specialist. Ook deze kunnen bij ons in Rijswijk of op uw locatie plaatsvinden (vanaf 5 medewerkers). Zo krijgt iedereen goed passende kleding. Hierdoor stralen uw medewerkers professionalisme en verzorging uit. Wanneer gewenst kan kleding op maat vermaakt worden in ons atelier. 


Kwaliteitscontrole en verzending
Zodra uw werkkleding klaar is, volgt er altijd nog een laatste kwaliteitscontrole en een check op volledigheid. Daarna sturen wij het pakket naar u op of kunt u het komen ophalen.

Nabestellen en retour
Bij nieuwe medewerkers meldt u dit aan ons en we maken een nieuwe pasafspraak. Producten met standaardmaten bestelt u gemakkelijk bij via uw vaste contactpersoon. Mocht er kleding geretourneerd moeten worden omdat een medewerker uw bedrijf verlaat of omdat er een kledingstuk niet goed passend is, dan ontvangt u van ons een persoonlijke QR-code voor de retourzending. Service staat voor ons ook hier voorop! 

Reparaties en reinigen
Kledingreperaties verrichten wij in ons eigen atelier. Bij uw eerste bestelling informeren we u over de werkwijze en de tarieven. Voor reinigen en stomen van kleding en andere producten werken we samen met partners in het hele land. Ook dit kunnen we dus voor u verzorgen. 


 Specials

Bent u op zoek naar een onderscheidende uitstraling die matched met uw identiteit? Kies dan voor een special! Samen met u zoeken wij naar een mooi en uniek detail om uw outfit dat extra stukje persoonlijkheid.


Levering

Zodra uw werkkleding klaar is, volgt er altijd nog een laatste kwaliteitscontrole en controle op volledigheid. Wanneer uw werkkleding door de controle is, sturen wij het naar u op of kunt u het komen ophalen.

Vermaakservice

Ins ons kledingatelier kan uw werkkleding op maat vermaakt worden zodat het kledingstuk perfect aansluit op de drager. Hierdoor stralen uw medewerkers professionalisme en verzorging uit.


Retour

Mocht er kleding geretourneerd moeten worden omdat een medewerker uw bedrijf verlaat of omdat er een kledingstuk niet goed passend is, ontvangt u van ons een persoonlijke QR code waarmee de werkkleding naar ons opgestuurd kan worden. Hoe makkelijk!


Wij nemen de gehele communicatie van u over! 

Vanaf het inplannen van een pasafspraak, tot aan het informeren over de levering.


Neem contact met ons op, dan upgraden wij de look and feel van uw bedrijf!