Compleet aanbod bedrijfskleding voor alle branches 

Werkkleding moet je zien, voelen en passen. Dan ervaart u het comfort en de kwaliteit. Daarom nodigen we u graag uit om onze showroom in Rijswijk te bezoeken. Dan laten we u zien wat er allemaal mogelijk is en welke nieuwe trends en producten er zijn. Deze pagina geeft u een eerste indruk van ons assortiment en de mogelijkheden van maatwerk.
Hieronder staan een aantal catalogi uit ons assortiment. Klik ze aan en laat u inspireren. We hebben aanbod voor werkzaamheden en alle branches! Heeft u er vragen over? 

Neem dan contact met ons op!

Workwear

Senti Workwear biedt een compleet assortiment werkkleding aan. Denk aan eigentijdse kleding voor de horeca of winkels, uniformen voor beveiliging, veilige werkkleding voor industrie en bouw, enzovoort. In overleg zijn alle vormen van maatwerk mogelijk. In de catalogi vindt u o.a. werkjassen, uniformen, werkbroeken, T-shirts, truien, vesten, ondergoed, sokken, thermokleding en werkjassen. Daarnaast accessoires van handschoenen tot petten.

Workshoes

Werkschoenen waar uw medewerkers de hele dag op kunnen presteren, maar die ook comfortabel zijn en er goed uitzien. De markt is innovatief. Senti Workwear volgt de ontwikkelingen en selecteert voor elk werk de ideale werkschoen.

Corporate

Hotels, andere horeca en de zakenwereld vragen om een onberispelijke, zakelijke uitraling. Of juist om een trendy casual uitstraling. Ook hier zijn accessoires in de catalogi opgenomen, waaronders shawls, dassen en riemen. We leveren dus compete looks.

Hospitality

Bij de ontvangst van bezoekers geef je met kleding die belangrijke eerste indruk af. Dat geldt voor de receptie van een organisatie even goed als voor evenementen. Representatieve mode draagt bij aan professioneel klantcontact. Senti heeft een uitgebreide collecties voor hospitality bij bedrijven, beurzen, expo's en festivals.

Sportswear

Voor sportscholen en sportvereningen bieden we een divers assortiment aan teamwear aan. Alle vormen van bedrukkking en borduring zijn mogelijk. Voor indoor en outdoor, van schoenen tot caps en voor alle sporten.


Bekijk ons assortiment  

  Workwear 


  Workshoes 


 Sportswear 


 Hospitality 


 Healthcare 

 Corporate 

Meer inspiratie op doen?
Volg ons op Social Media!